Lift

Slim boekhouden.

Onze online boekhoudsoftware bepaalt niet hoe jij werkt, maar het werkt vóór jouw. Eenmaal goed ingericht wordt het bijhouden van je administratie een fluitje van een cent. Daarom willen we jouw bedrijf eerst goed leren kennen. Onze boekhouders en belastingadviseurs duiken met je letterlijk in jouw administratie. We richten je administratie daarna precies zo in dat je er gemakkelijk jouw weg in kunt vinden. Hoe we dat doen? Aan de hand van dit simpele stappenplan.

Dit is onze handige &
doordachte werkwijze.

1. Kennismaking

Vertel ons hoe je werkt, en we vertellen je hoe het beter kan. We laten je zien wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen. Ben je akkoord met onze heldere en transparante offerte? Dan gaan we voor je aan de slag!

2. Opstarten

Aan de hand van jouw wensen en de unieke eigenschappen van jouw bedrijf richten we de administratie in. We laten je alle ins & outs van onze boekhoudsoftware zien, zodat je precies weet wat je moet doen – en wat je van ons kunt verwachten.

3. Aan de slag

Factureren, uren schrijven en het uploaden van inkoopfacturen, BTW-aangifte doen: het kan allemaal. We gaan dagelijks aan de slag met de inhoud van jouw eigen mailbox bij DBF en we zorgen dat alles altijd up-to-date is.

4. Overzicht

Wat staat er op jouw zakelijke rekening? Welke facturen moeten nog worden betaald? Van wie krijg je nog geld? En hoe staat het met die ene bestelling? Je hebt altijd realtime overzicht in jouw financiën.

5. Meten is weten

Werk je wat langere tijd met DBF? Gebruik dan de goudmijn aan data die je inmiddels hebt verzameld in jouw voordeel. Ontdek patronen in het aankoopgedrag van jouw klanten. Benut jouw ruimte efficiënter. Dankzij DBF Online heb je inzicht in ál jouw cijfers.

© 2020 DBF Finance B.V. | Partner voor ondernemers.

Esschebaan 14         5062 BC Oisterwijk             Tel: 013 737 03 77

info@dbffinance.nl    BTW nr. NL855696746B01    KvK 64507920

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin