DBF Finance kan je ook 
helpen met een 
succesvolle strategie.

Behalve dat wij alle administratieve taken voor je kunnen uitvoeren staan onze experts voor je klaar bij financiële- en strategische vraagstukken. We kunnen helpen bij aanvragen voor leningen, crowdfunding, bedrijfsverkoop- of overname en met het opstellen van een strategisch plan. Onze experts hebben veel praktijkkennis en ervaring als ondernemers. Ze spreken jouw taal en begrijpen de uitdagingen. 

Strategie en Businesscoaching

Een succesvolle organisatie? Op naar the next level. DBF Finance biedt klanten de mogelijkheid tot ondersteuning bij strategie-ontwikkeling. Daarnaast bieden we op meer structurele basis businesscoaching. Tijdens het intakegesprek onderzoeken we de knelpunten en ambities van jouw organisatie of team. Dat kan betrekking hebben op:

  • Business komende jaar

  • Reorganisatie

  • Cultuurverandering

  • Identiteit

  • Marketing/sales

We stellen een concreet plan op, dat plan beschrijft hoe de knelpunten
worden opgelost worden en hoe de ambities worden gerealiseerd

DBF Finance maakt ambitie grijpbaar, maakt toekomst helder.

Werken volgens plan, dat is wat élke ondernemer graag wil. Bezig zijn met het behalen van zijn of haar doelstellingen. Toetsen hoever men van deze doelstelling af is. Maar de realiteit is vaker dat ondernemers na een aantal jaar nog steeds vanuit hun vanuit de oorsprong opgestelde businessplan werk, de stip aan de horizon verloren zijn of met uitkomsten te maken hebben die lastig te managen zijn. DBF Finance biedt klanten ondersteuning bij het ontwikkelen van visie en strategie maar ook als klankbord, referentiekader. Onze aanpak onderscheidt zich door heldere afspraken, werken vanuit een 50/40/30 benadering en altijd vanuit een begrijpelijk en concreet plan. Dat maakt dat ondernemers telkens met plezier en positiviteit terugkijken op deze trajecten.

Meer informatie:

DBF Finance B.V.

088 88 38 000

info@dbffinance.nl

Esschebaan 14 5062 BC, Oisterwijk

Wil je ook flink besparen op jouw administratiekantoor?

Diensten
Wettelijk

AVG draaiboek 

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Twitter