• DBF Finance

Veel spaargeld? Ga sparen in de BV!

Door de lage rente is sparen in de BV fiscaal veel voordeliger dan privé sparen. Binnen een spaar-BV wordt namelijk alleen het daadwerkelijke rendement (momenteel zo goed als nul) van het spaargeld belast en niet het fictieve rendement. Resultaat: een veel lagere belastingdruk en - zoals het er nu naar uitziet - kun je daar de komende jaren nog van profiteren. In de meeste gevallen scheelt dat € 1.400,- per ton. En dat in principe elk jaar weer.


Het verlagen van de belastingdruk voorde als ondernemer is specialistisch werk. De vraag naar het verlagen van de belastingdruk is een van de meest gestelde in onze belastingpraktijk. Uiteraard hoort daar ook het besparen op de uitgaven aan belastingen is daar vanzelfsprekend bij.


Verplaats jouw spaartegoeden dus voor 1 januari a.s. in een aparte spaar-BV en bespaar duizenden euro's aan belastingen! Dit kan natuurlijk via DBF Finance! Het hele traject verzorgen wij voor je volledig corona-proef (telefonisch en digitaal). Een adviesgesprek voor het oprichten van de Spaar-BV, de begeleiding van het traject zelf èn het maatwerk wat bij deze oplossing komt kijken kost u slechts € 700,- exclusief BTW en exclusief notariële kosten). Vul het vragenformulier in via de onderstaande link en stuur dit voor 10 december a.s. terug naar info@dbffinance.nl of bel ons even voor meer informatie op 013 7370377.Aanvraagformulier_SpaarBV
.pdf
Download PDF • 1.06MB

4 keer bekeken
DBF Finance B.V.

088 88 38 000

info@dbffinance.nl

Esschebaan 14 5062 BC, Oisterwijk

Wil je ook flink besparen op jouw administratiekantoor?

Diensten
Wettelijk

AVG draaiboek 

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Twitter