• DBF Finance

Van worstelen met je uitdagingen als ondernemer naar een strakke aanpak!

Je kent het wel. Je bent de afgelopen periode druk bezig geweest met jouw onderneming op poten te zetten. De orders komen binnen en de klanten blijven lekker bij je bestellen. Toch wil je wat meer voor je bedrijf uit je tijd en werk halen of loop je tegen (groei)problemen aan. Ook wij, ook al bestaan we nu 5 jaar, lopen bijna dagdagelijks aan tegen problemen bij onze klanten, uitdagingen in onze dienstverlening, denk bijvoorbeeld aan de Coronacrisis.Hoe het begon.

Korte tijd geleden zijn wij onze aanpak bij klanten gaan standaardiseren. Niet in onze benadering maar wel in de aanpak. Door de groei in adviesvraagstukken vanuit onze klanten zagen we ook steeds meer de behoefte bij klanten om vanuit het gegeven advies ook zelf aan de slag te gaan met een goede aanpak om de dagdagelijkse uitdagingen en problemen in de onderneming beet te pakken. Mede gevoed door de Pandemie zijn ondernemers kritisch naar hun eigen onderneming aan het kijken en hebben zij behoefte aan een plan wat niet slechts eenmalig van toepassing is op een bepaalde case maar herhaald gebruikt kan worden.


Die vraagstelling heeft geresulteerd in een driehoek van inventarisatie tot interventie, verbetering naar maximalisering. We helpen onze klanten door een uitgebreide analyse te maken van hun onderneming, bekijken waar de verbeteringen of problemen zitten, stellen de oorzaak en de oplossing vast en bieden alle tools aan om het traject van verbetering in te gaan. Eenmaal kennisgemaakt met deze aanpak zijn ondernemers zelf in staat om hun problemen en uitdagingen beter in kaart te brengen, de probleemanalyse completer en beter uit te kunnen voeren en er voor te zorgen dat zij sneller tot de kern kunnen komen. Dat zorgt er niet alleen voor dat het probleem sneller en beter beetgepakt kan worden maar zorgt er ook voor dat wanneer de ondernemer uiteindelijk een stukje advies of ondersteuning van ons nodig heeft de werkzaamheden veel beperkter van aard zullen zijn. Dus goed voor zijn portemonnee!


Voor iedere klant een eigen aanpak!

Voor elke onderneming maken wij bij het klant worden een uitgebreide inventarisatie en identificeren samen met de onze klant de problemen en gewenste verbeteringen. Dat lijkt een heel theoretische benadering maar in de praktijk haal je als ondernemer daar direct je voordelen uit.


We leggen in veel gevallen onderwerpen op tafel waar je als ondernemer van zegt "Dat is nu precies waar het misgaat!". Door de problemen, we noemen ze zo maar, in veel gevallen zijn het de uitdagingen waar je als ondernemer mee te maken hebt, helder voor je op tafel te leggen zijn ze eenvoudiger vast te pakken en op te lossen. Door met elkaar te kijken waar de mogelijkheden zitten, sturen op de ontwikkelen en maximaliseren op het moment dat dit mogelijk is zorg je er voor dat je als ondernemer strijdbaarder uit de wedstrijd komt en ben je in staat om toekomstige uitdagingen beter het hoofd te bieden.

Samen met de aan jouw gekoppelde "Winstgever" zorgen we ervoor dat je in een uitgebreid coachingtraject gaat waarbij we bovenstaande driehoek telkens hanteren in het inventariseren, identificeren en verbeteren van de uitdagingen voor jou als ondernemer.


Welke voordelen bieden we dan aan je als ondernemer?

De hamvraag in dit proces is "What's in it for me?". Uiteraard zorgen wij er voor dat jouw onderneming de geïdentificeerde uitdagingen of problemen realistisch te boven komt maar we bieden je meer:

  • Een methode waarmee je makkelijker je eigen problemen en uitdagingen in kaart kunt brengen en te lijf kunt gaan;

  • Uitgebreide coaching waarmee jouw problemen gereflecteerd en beter geïdentificeerd worden;

  • Een helder aanvalsplan voor de toekomstige uitdagingen in je onderneming;

  • De kennis en handvaten om van uitdaging naar kans te gaan als ondernemer;

  • Toegang tot een uitgebreid netwerk van meer dan 100 partners

Sneller

Klaar om over te gaan tot actie?

Ben jij er klaar voor om jouw uitdagingen de baas te zijn? Liggen voor jouw de uitdagingen wellicht al na de coronacrisis of heb je wellicht nu al de ruimte in jouw agenda om over te gaan tot actie? Wil jij weten wat de voordelen voor jouw onderneming kunnen zijn? Vul dan de checklist in om te kijken waar voor jou de winst te behalen valt!


Vraag hier de gratis checklist aan.

1 keer bekeken
DBF Finance B.V.

088 88 38 000

info@dbffinance.nl

Esschebaan 14 5062 BC, Oisterwijk

Wil je ook flink besparen op jouw administratiekantoor?

Diensten
Wettelijk

AVG draaiboek 

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Twitter