• DBF Finance

Een integrale visie voor jouw onderneming.

De meest succesvolle organisaties opereren vanuit een heldere missie, visie en waarden. Zij weten heel goed waar ze voor staan en welke stappen ze moeten ondernemen. DBF FINANCE ondersteunt organisaties bij het vaststellen van hun missie, visie en waarden. Op basis hiervan wordt er een concrete 'roadmap' ontwikkeld waarmee de essentiele stappen naar realisatie van uw ambities gezet kan worden.


Waar staan we, waar willen we naartoe, en hoe kunnen we onze doelen realiseren? Het zijn vragen die je als bestuurder/ondernemer met enige regelmaat stelt en waarover je van tijd tot tijd met een ander van gedachten wilt wisselen. De meest succesvolle organisaties opereren vanuit een heldere missie, visie en waarden. Zij weten heel goed waar ze voor staan en welke stappen ze moeten ondernemen.


De adviseurs van DBF FINANCE kunnen voor je een kritisch klankbord zijn. Samen stippelen we de koers van jouw organisatie uit en leggen deze vast in strategische documenten. We doen dit al voor een groot aantal van onze klanten. Efficiënte verbeteringen doorvoeren in alle facetten van de onderneming.


Door onze aanpak helpen wij ondernemers verder waar zij zelf de grenzen van kennis aan treffen. Met andere woorden wij helpen je écht verder op het moment dat je de volgend fase in wenst te gaan met je onderneming. Dit alles starten vanuit één centraal aandachtsvlak en dat is ONDERNEMEN. Samen met je kijken waar naar alle aspecten van jouw onderneming vanuit strategisch management, naar de financiële administratie en naar het personeel dat je in dienst hebt.


Onze aanpak leggen we vast in strategische documenten en processen waardoor het voor je helder en duidelijk is wat de aanpak gaat worden in je onderneming. Omdat we heel pragmatisch werken is de rode draad voor je telkens te volgen en maken we verandering inzichtelijk voor je in "hapklare" brokken zodat het voor jezelf als ook voor je onderneming goed te doen is om veranderingen en aanpassingen door te voeren in je eigen onderneming.


Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? We maken er direct een speciale eindjaarsactie voor. Maak je voor einde van het jaar de keuze om met ons de verandering aan te gaan? Dan krijg je van ons het boek Coachingkalender 2021 helemaal gratis! Wil je meer weten bel ons: 088 88 38 000 of mail naar: info@dbffinance.nl.

4 keer bekeken
DBF Finance B.V.

088 88 38 000

info@dbffinance.nl

Esschebaan 14 5062 BC, Oisterwijk

Wil je ook flink besparen op jouw administratiekantoor?

Diensten
Wettelijk

AVG draaiboek 

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Twitter