honkbal Team

Teamspelers
in hart en nieren.

Wil je ons beter leren kennen? Dat kan! Lees hier meer over ons kantoor en onze evenementen. 

Onze Missie

Wij zijn ondernemende en coachende boekhouders en belastingadviseurs die je helpen om gezond te ondernemen. Dit levert rust, ruimte en focus op, zodat jij jouw zakelijke dromen kunt realiseren. Onze klanten zijn ondernemende vakmannen en -vrouwen in het midden- en kleinbedrijf. Belangrijk is ons vermogen om verder te kijken dan de cijfers. Wij hebben oog voor de mens achter de ondernemer.

Onze visie

Jouw doel is ons uitgangspunt. Wij helpen je om jouw administratieproces te automatiseren en te optimaliseren. Zodat je over actuele stuurinformatie beschikt d.m.v. een dashboard. Dit geeft inzicht en rust. Wij geloven in de combinatie van automatiseren en persoonlijke aandacht. Omdat wij gebruik maken van slimme ICT oplossingen, zijn wij in staat om proactief te adviseren, te coachen en samen vooruit te kijken. De verplichte zaken worden uiteraard op de achtergrond geregeld. Rust op jouw weg naar meer rendement!

Onze Kernwaarden

Wij willen op een open, eerlijke en integere manier zaken doen. Afspraak is afspraak. Wij zijn vriendelijk en behulpzaam. Maar ook in staat om een spiegel voor te houden. En zijn kritisch als de situatie daarom vraagt. Met een dosis lef en doorzettingsvermogen zorgen wij dat zaken geregeld worden. Plezier in ons werk staat voorop. Wij krijgen energie van mooie samenwerkingen en geslaagde automatiseringsoplossingen. Humor en empathie zijn belangrijk. We houden ons aan wet- en regelgeving. En zoeken naar de fiscale mogelijkheden. Altijd vanuit een verdedigbaar standpunt.

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Neem contact met ons op

© 2020 DBF Finance B.V. | Partner voor ondernemers.

Esschebaan 14         5062 BC Oisterwijk             Tel: 013 737 03 77

info@dbffinance.nl    BTW nr. NL855696746B01    KvK 64507920

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin