DBF Finance

#Happyfinance

Wij staan naast jou als ondernemer. We bekijken hoe de financiën ervoor staan en helpen om de administratie voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. We werken in de cloud, dat is makkelijker en inzichtelijker. Ons doel is ondernemers te laten ondernemen. Wij zijn goed in financiën en lossen administratie en belasting ‘gedoe’ op.

 De rekenwonders van DBF Finance lichten ook graag de financiële kant van je bedrijf door. We zien wat beter, makkelijker en zuiniger kan. Zo helpen we je om kosten te besparen.

Kernwaarden

Jong

Bij DBF Finance staat een jong team van financieel adviseurs, fiscale allesweters, rekenwonders en bedrijfskundigen voor jou klaar. Ondanks het jonge team beschikken we over jarenlange ervaring.

Innovatief

Wij zijn constant op zoek naar verbetering en proberen zoveel mogelijk te automatiseren. Dit doen wij met onze online administratie- software. Door onze innovatieve werkwijze zijn wij trotse winnaar van de Exact Cloud Award 2015 en de Innovatie Award 2015 van de NOVAK.

Kritisch

We sparren met ondernemers, geven financieel advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. We zijn onze klanten het liefst een stap voor. Zodra zij aankloppen met een vraag hebben wij de oplossing al gevonden.

Persoonlijk

Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Bij DBF Finance heeft iedere klant een eigen contactpersoon, met een tweede persoon als back-up. Deze contactpersoon kijkt realtime met jou mee en staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

DBF Finance is in 2011 opgericht door Dirk van den Bosch. Een van oorsprong nuchtere Brabantse bedrijfskundige, die zijn hart verloor aan Oisterwijk. Met een bachelor Bedrijfskunde, een master Financial Administration en vijftien jaar ervaring in uiteenlopende branches op zak, is het de missie van Dirk om een betrokken partner te zijn voor zijn klanten en ze te bedienen met een hoogwaardige kwaliteit aan diensten tegen een betaalbaar tarief. Vanuit het DBF-kantoor in hartje Oisterwijk staat hij – samen met een team van specialisten – klaar om jou te adviseren over en te ondersteunen bij al jouw financiële vraagstukken.

DBF Finance B.V.

088 88 38 000

info@dbffinance.nl

Esschebaan 14 5062 BC, Oisterwijk

Wil je ook flink besparen op jouw administratiekantoor?

Diensten
Wettelijk

AVG draaiboek 

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Twitter