Rendement
& Overdracht

Naast Rust in je onderneming wil je als ondernemer uiteindelijk ook de vruchten van het ondernemerschap plukken. Rendement op korte termijn, maar zeker ook op de langere termijn, het "appeltje voor de dorst".

Rendementsverbeteringen
Ben je als ondernemer in een stadium terecht gekomen waarbij je vooruitkijkt naar het uitkeren van het rendement van je onderneming, Wil je het (historisch) behaalde rendement verbeteren of er slimmer mee omgaan? Deze trajecten leveren een boel vragen op een vergen specialistische aandacht. We kijken samen met je naar de rendementsverbeteringen die mogelijk zijn voor je onderneming. Gaan je gedachten meer naar het "appeltje voor de dorst" dan schakelen we daar graag een Expert voor je in. Hiervoor werken wij o.a. samen met Mazars.

Je wilt jouw onderneming verkopen of overdragen aan de volgende generatie?
Jouw onderneming is toe aan de volgende fase, of je persoonlijke doelen en ambities sluiten misschien niet meer aan bij je onderneming. Dan wordt het wellicht tijd om jouw onderneming over te gaan dragen aan de volgende generatie of wellicht te verkopen aan een ander die de juiste aandacht en zorg aan de onderneming kan geven. Wanneer je zo'n traject gaat aanvangen zorgt dit voor veel vragen, er volgt een bedrijfsbeoordeling en er moet veel geregeld worden. Dat is écht werk voor specialisten. Samen met onze partner Claassen, Molenbeek & Partners en Vestius Advocaten zorgen wij dat dit proces met evenveel Rust en kalmte wordt doorlopen zoals je je administratie bij ons hebt ondergebracht.

Neem contact met ons op

© 2020 DBF Finance B.V. | Partner voor ondernemers.

Esschebaan 14         5062 BC Oisterwijk             Tel: 013 737 03 77

info@dbffinance.nl    BTW nr. NL855696746B01    KvK 64507920

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin