DBF biedt ondersteuning op de momenten dat jij het nodig hebt.

Sinds de oprichting van DBF Finance bieden wij ondernemers ondersteuning bij hun financiële processen. Add-interim ondersteunen we je bij het organiseren van jouw "Finance House". Voor korte periode wanneer je financieel manager of medewerker (tijdelijk) niet inzetbaar is. Of langduriger om de vacature in te vullen tot je de vacature hebt ingevuld. Wij nemen je écht werk uit handen, voeren de boekhouding, stellen de maandrapportages op en ondersteunen je financieel bij het nemen van beslissingen.

Duidelijk en resultaatgericht: goede afbakening van interim opdrachten.

De inzet van onze Interim CFO dienst begint met een duidelijke afbakening van de interim opdrachten. Moet de interim CFO een specifieke ‘klus klaren’? Het financieel management waarnemen totdat een opvolger voor jouw financieel directeur is gevonden? Samen bepalen wij de aard van de opdracht en de prestaties die geleverd moeten worden, zodanig dat het resultaat aan het eind van de inzet uitstekend meetbaar is.

Deskundig, altijd de juiste persoon voor de 'job'.

Al onze interim managers zijn mensen uit de dagelijkse praktijk van financieel management. Stevige finance professionals met bewezen ervaring op managementgebied die al vele interim opdrachten succesvol hebben volbracht. Zowel in ons eigen team als in ons uitgebreide netwerk van interim CFO’s zit altijd wel iemand met juist die ervaring die jij nodig hebt. Afhankelijk van de behoeften van jouw organisatie brengen wij je in contact met iemand die ervaring heeft in jouw branche en/of met jouw specifieke vraagstukken.

DBF Finance helpt je met het oplossen van je (tijdelijke) probleem.

Onze rekenwonders staan voor je klaar om je te ondersteunen bij een specifieke opdracht, tijdelijke invulling van een vrijgekomen positie of het ondersteunen van jouw financieel administratief team. Of wellicht als extra backup wanneer je ingrijpende beslissing dient te nemen. Maar natuurlijk ook gewoon wanneer de administratie op niveau gebracht moet worden, rapportages samengesteld moeten worden of juist wanneer je gewoon extra handjes nodig hebt. Onze mensen staan al voor u klaar vanaf slechts één werkdag en € 520,00. Voor langlopende trajecten hanteren wij uiteraard aangepaste tarieven.

Meer informatie:

Geen zorgen om je

administratie

voor een vast

bedrag per maand.

Wil je ook de administratie uitbesteden aan DBF Finance en gebruik maken van DBF® online? Neem dan contact met ons op en ervaar het gemak van een online financiële administratie.

DBF Finance B.V.

088 88 38 000

info@dbffinance.nl

Esschebaan 14 5062 BC, Oisterwijk

Wil je ook flink besparen op jouw administratiekantoor?

Diensten
Wettelijk

AVG draaiboek 

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Twitter