DBF Finance kan je ook 
helpen met een 
succesvolle crowdfunding.

Behalve dat wij alle administratieve taken voor je kunnen uitvoeren staan onze experts voor je klaar bij financiële- en strategische vraagstukken. We kunnen helpen bij aanvragen voor leningen, crowdfunding, bedrijfsverkoop- of overname en met het opstellen van een strategisch plan. Onze experts hebben veel praktijkkennis en ervaring als ondernemers. Ze spreken jouw taal en begrijpen de uitdagingen. 

Bedrijfsfinanciering

Heb je als ondernemer een succesvolle groeistrategie voor ogen? Dit houdt in dat je permanent investeert en er een goed beheer vereist is van je werkkapitaal. De uitbreiding van je onderneming gaat echter onvermijdelijk gepaard met groeipijnen.

 

De juiste keuzes voor jouw bedrijfsfinanciering

Het komt erop aan om valkuilen te vermijden en de touwtjes stevig in handen te houden. 
Genereert u wel genoeg inkomsten om de schulden te dekken? Beschikt u over voldoende liquide middelen? Realiseert u de verwachte budgetten? Werden de budgetten op een correcte manier opgemaakt? Wordt er op tijd geanticipeerd bij een terugval van de inkomsten? Wat zijn de mogelijkheden om ook minder goede periodes door te komen?

DBF Finance helpt je met jouw administratie en  naar meer inzicht.

We helpen je op elk moment de juiste keuzes maken en de financiële risico's te beperken met een degelijk onderbouwd plan, haarscherpe analyses, en goede begeleiding. Met DBF Online ben jij als ondernemer er verzekerd van dat jouw administratie goed gevoerd wordt, dat het de informatie oplevert die je als ondernemer voorsprong kunnen geven, die je richting en koersen geven. Onze aanpak helpt ondernemers rust te geven in hun administratie, de focus op zakendoen en het gemak van automatisering.

Meer informatie:

Geen zorgen om je

administratie

voor een vast

bedrag per maand.

DBF Finance B.V.

088 88 38 000

info@dbffinance.nl

Esschebaan 14 5062 BC, Oisterwijk

Wil je ook flink besparen op jouw administratiekantoor?

Diensten
Wettelijk

AVG draaiboek 

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Twitter