DBF Finance kan je ook 
helpen met een 
financiële planning.

Behalve dat wij alle administratieve taken voor je kunnen uitvoeren staan onze experts voor je klaar bij financiële- en strategische vraagstukken. We kunnen helpen bij aanvragen voor leningen, crowdfunding, bedrijfsverkoop- of overname en met het opstellen van een strategisch plan. Onze experts hebben veel praktijkkennis en ervaring als ondernemers. Ze spreken jouw taal en begrijpen de uitdagingen. 

Financiële planning en pensioen

Financiële middelen kunnen je helpen om je persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken. Daarbij is het heel belangrijk dat je inzicht en overzicht hebt over jouw financiële situatie nu én in de toekomst. Alleen dan kun je de juiste keuzes maken en krijg je goed uitzicht op de toekomst. We helpen je hier graag bij! We doen dat door een financieel plan te maken waarin je precies kunt zien wat je huidige financiële situatie is. We voegen daar je wensen aan toe en natuurlijk de mogelijkheden die er zijn om je wensen vorm te geven.

Meestal kom je

bij ons met een

bepaalde vraag

Zo’n vraag kan het gevolg zijn van veranderingen in je persoonlijke omstandigheden. Hierbij kun je denken aan ontslag, vervroegde uittreding, aankoop van een woning, studie van de kinderen, echtscheiding of overlijden. Dergelijke veranderingen hebben grote invloed op je gehele financiële situatie, nu en in de toekomst.

Onze doelstelling is om niet alleen je eerste vraag te beantwoorden. Wij kijken samen met jou ook naar de verdere gevolgen en zoeken naar oplossingen. Daarbij maken wij gebruik van alle beschikbare fiscale mogelijkheden. Zo verzorgen we een optimale financiële planning met een zo groot mogelijk rendement uit jouw geld én tijd. Door ons totaaladvies leveren we je kostenbesparing, plus het gemak van één aanspreekpunt voor al je financiële vragen daarvan. Daarbij kijken we allang niet meer alleen naar banken. Via crowdfunding bereiken we ook particuliere investeerders en via ons netwerk brengen we je in contact met private capital.

Meer informatie:

DBF Finance B.V.

088 88 38 000

info@dbffinance.nl

Esschebaan 14 5062 BC, Oisterwijk

Wil je ook flink besparen op jouw administratiekantoor?

Diensten
Wettelijk

AVG draaiboek 

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Twitter