DBF Online meer inzicht en controle vanaf je smartphone.

Jouw administratie altijd bij de hand? Snel de inkomende facturen met een druk op de knop naar je administratie sturen? Even snel weten wat je ook al weer de vorige keer bestelt had bij die leverancier? Daarvoor hebben wij DBF Online ontwikkelt. Een platform wat naadloos integreert met jouw boekhouding. Met onze App kun je eenvoudig kijken hoe je er voor staart, betaal je eenvoudig de openstaande facturen en stuur je direct een factuur naar je opdrachtgever. 

Direct al je facturen in jouw administratie.

Klaar om digitaal met ons samen te werken? Met DBF Online download je eenvoudig de app uit de Appstore van Apple of Playstore van Google. Nadat je de app gedownload hebt log je in met de gegevens die je van ons gehad hebt. nadat je bent ingelogd kun je direct aan de slag met het in sturen van jouw bonnetjes en facturen. De App is geschikt voor zowel je Smartphone als je tablet. Maar ook via je eigen Windows of Apple computer kun je eenvoudig toegang krijgen tot je administratie.

Heb je een vraag? We zijn letterlijk een klik van je verwijderd.

We boeken jouw administratie vanuit ons kantoor in Oisterwijk realtime in. Zodra we van je een bankmutatie ontvangen, via de automatische bankkoppeling, of een geüploade factuur gaan we aan de slag en zorgen we dat deze direct in jouw administratie verwerkt worden. Hierdoor heb je op ieder moment inzicht in de actuele cijfers van jouw onderneming. Heb je toch een vraag? We zijn letterlijk een klik van je verwijderd. Direct vanuit de app stel je een vraag aan onze rekenwonders. Zij geven je direct een heldere uitleg over wat je in de app zit en kunnen zelfs met je meekijken? Makkelijk toch?

Weten hoe onze app werkt?

Benieuwd geworden hoe onze app nu precies werkt? We hebben een heldere uitleg
voor je gemaakt zodat je direct aan de slag kunt met onze DBF Online

DBF Finance helpt je met jouw administratie en  naar meer inzicht.

We helpen je op elk moment de juiste keuzes maken en de financiële risico's te beperken met een degelijk onderbouwd plan, haarscherpe analyses, en goede begeleiding. Met DBF Online ben jij als ondernemer er verzekerd van dat jouw administratie goed gevoerd wordt, dat het de informatie oplevert die je als ondernemer voorsprong kunnen geven, die je richting en koersen geven. Onze aanpak helpt ondernemers rust te geven in hun administratie, de focus op zakendoen en het gemak van automatisering.

Meer informatie:

Geen zorgen om je

administratie

voor een vast

bedrag per maand.

Wil je ook de administratie uitbesteden aan DBF Finance en gebruik maken van DBF® online? Neem dan contact met ons op en ervaar het gemak van een online financiële administratie.

DBF Finance B.V.

088 88 38 000

info@dbffinance.nl

Esschebaan 14 5062 BC, Oisterwijk

Wil je ook flink besparen op jouw administratiekantoor?

Diensten
Wettelijk

AVG draaiboek 

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Twitter