DBF Finance

#coronavirus

Coronacrisis overleven met jouw bedrijf? Wij zijn COVID-19 proof en helpen je graag jouw onderneming ook corona-proof te maken! Op deze pagina beantwoorden wij vragen die jij als ondernemer kan hebben, en geven wij informatie over het corona-proof pakket. Wacht niet en kom in contact met 1 van onze financiële rekenwonders!

Advies coronacrisis

Corona-proof pakket!

Bij DBF Finance hebben we een corona-proof pakket samengesteld om de ondernemer te helpen. Waaruit bestaat dit pakket? Dit pakket bestaat uit:

 

  1. NOW aanvragen inclusief vervolg. Tot op heden zit hier nog niet veel werk in (de algemene aanvraag), nadat de vergunning is toegekend zal er aanvullende informatie worden gevraagd over de oorzaak en zal er uitleg moeten worden gegeven wat meer inspanning met zich mee brengt.

  2. Aanvragen uitstel BTW + LH, dit moet per aanslagnummer separaat (per maand).

  3. Eventuele aanvraag BBZ begeleiding.

 

Oftewel een complete ontzorging in deze stressvolle tijd, en dat voor een vaste prijs! Namelijk € 500,-! Kom in contact met ons en maak je onderneming corona-proof!

Maatregelen

Dat COVID-19 de economie raakt is inmiddels een feit, het wordt zelfs al de coronacrisis genoemd, om ondernemers te beschermen heeft de overheid meerdere maatregelen aangekondigd.

Blog

Alle informatie over Corona, de maatregelen en de gevolgen van de aangekondigde maatregelen zijn te vinden op onze pagina "Actueel".

DBF Finance is in 2011 opgericht door Dirk van den Bosch. Een van oorsprong nuchtere Brabantse bedrijfskundige, die zijn hart verloor aan Oisterwijk. Met een bachelor Bedrijfskunde, een master Financial Administration en vijftien jaar ervaring in uiteenlopende branches op zak, is het de missie van Dirk om een betrokken partner te zijn voor zijn klanten en ze te bedienen met een hoogwaardige kwaliteit aan diensten tegen een betaalbaar tarief. Vanuit het DBF-kantoor in hartje Oisterwijk staat hij – samen met een team van specialisten – klaar om jou te adviseren over en te ondersteunen bij al jouw financiële vraagstukken.

DBF Finance B.V.

088 88 38 000

info@dbffinance.nl

Esschebaan 14 5062 BC, Oisterwijk

Wil je ook flink besparen op jouw administratiekantoor?

Diensten
Wettelijk

AVG draaiboek 

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Twitter