DBF helpt je met jouw administratie slimmer doen.

Je wilt de financiële administratie uitbesteden. Maar toch altijd kunnen zien hoe je er financieel voor staat. Dan heeft DBF Finance de oplossing. Wij verzorgen de administratie in de Cloud. Dat betekent dat je geen bonnetjes meer hoeft te plakken of hoeft te slepen met multomappen. En je hoeft ook niet bestanden heen en weer te mailen of aan de slag met Dropbox. Wij doen jouw complete administratie (van BTW tot jaarwerk) op afstand, online, direct in het administratie programma.

Financiële administratie met administratiesoftware, apps en -tools

Wij willen zo veel mogelijk automatiseren. Zo wordt het voor jouw als ondernemer makkelijker. Je hebt weinig omkijken naar de financiële administratie en kunt doen waar jij goed in bent: ondernemen. We verzorgen de administratie in de Cloud. Dat betekent dat we direct in je boekhoudprogramma werken. Je kan dus precies zien hoe het ervoor staat.

Daarnaast maken we gebruik van online financiële tools en producten. Zo kunnen we makkelijk en efficiënt samenwerken aan de financiële administratie op afstand. Kortom; je financiële administratie uitbesteden aan DBF Finance levert je meer tijd op.

Op afstand en toch alles voor je geregeld.

Vanuit ons kantoor in Oisterwijk regelen we de financiële administratie op afstand voor allerlei bedrijven. Van zzp tot het grotere mkb, wij weten waar we het over hebben. Ons doel is de ondernemer zoveel mogelijk te laten ondernemen. Door jouw financiële administratie uit te besteden heb je meer tijd om dat te doen waar jij goed in bent. Je kan ons zien als je eigen financiële afdeling op afstand. Met ons team regelen we je financiële administratie geheel óf gedeeltelijk. Wat we allemaal doen?

  • Inboeken van inkoopfacturen

  • Inladen van automatische bankmutaties

  • Belastingaangiften BTW, ICP, VPB

  • Jaarrekening opstellen en laten deponeren

  • Opstellen van bedrijfsspecifieke rapportages

  • Opstellen van een financiële analyse of prognose

DBF Finance helpt je met jouw administratie en  naar meer inzicht.

We helpen je op elk moment de juiste keuzes maken en de financiële risico's te beperken met een degelijk onderbouwd plan, haarscherpe analyses, en goede begeleiding. Met DBF Online ben jij als ondernemer er verzekerd van dat jouw administratie goed gevoerd wordt, dat het de informatie oplevert die je als ondernemer voorsprong kunnen geven, die je richting en koersen geven. Onze aanpak helpt ondernemers rust te geven in hun administratie, de focus op zakendoen en het gemak van automatisering.

Meer informatie:

Geen zorgen om je

administratie

voor een vast

bedrag per maand.

Wil je ook de administratie uitbesteden aan DBF Finance en gebruik maken van DBF® online? Neem dan contact met ons op en ervaar het gemak van een online financiële administratie.

DBF Finance B.V.

088 88 38 000

info@dbffinance.nl

Esschebaan 14 5062 BC, Oisterwijk

Wil je ook flink besparen op jouw administratiekantoor?

Diensten
Wettelijk

AVG draaiboek 

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Facebook
  • Twitter